O Nouă Eră Începe pe Strada Negustori nr. 23!

Suntem încântați să anunțăm oficial că ne-am mutat într-un nou sediu situat pe Strada Negustori nr. 23, un pas important pentru Kloth Invest și echipa noastră.

Deși ne-am stabilit aici de mai bine de o lună, abia astăzi am reușit să ne vedem adresa listată corect pe Google Maps, după multe discuții și corespondențe cu reprezentanții lor din India.

Mutarea în acest nou spațiu a fost o adevărată aventură. De la găsirea locației perfecte care să reflecte valorile noastre de profesionalism și dedicare, la renovarea și amenajarea birourilor pentru a crea un mediu de lucru primitor și funcțional, fiecare pas a fost făcut cu gândul la voi, clienții și partenerii noștri.

Noul nostru sediu găzduiește acum și cinci colegi noi, care s-au alăturat echipei noastre cu mult entuziasm. Ei sunt pregătiți să aducă un plus de energie și expertiză proiectelor voastre, contribuind la succesul fiecărui client Kloth Invest.

Pentru a sărbători această mutare, vă invităm să ne vizitați la noua locație și să descoperiți atmosfera de aici. Puteți, de asemenea, să ne contactați pentru orice informații sau pentru a programa o întâlnire.

Ne puteți găsi aici:

Vă așteptăm cu drag!

Echipa Kloth Invest