Cum te ajută Kloth Invest în Obținerea Fondurilor Europene

Accesarea fondurilor europene nerambursabile poate fi un proces complicat și frustrant. La Kloth Invest, am identificat principalele provocări și oferim soluții eficiente pentru a te ajuta să obții finanțarea de care ai nevoie.

Probleme Comune în Accesarea Fondurilor Europene

1. Birocrația și Procedurile Complexe

Accesarea fondurilor europene implică proceduri administrative complicate și consumatoare de timp. Necesită navigarea prin numeroase documente și cerințe birocratice, de la ghidurile de finanțare și reglementările europene până la anexele programului și previziunile financiare. Fără un profesionist alături, acest proces poate deveni un obstacol insurmontabil pentru beneficiari.

2. Lipsa de Informații și Transparență

Beneficiarii întâmpină dificultăți în obținerea informațiilor clare și transparente despre procesul de accesare a fondurilor europene. Consultanța specializată este greu de găsit, iar informațiile disponibile nu sunt întotdeauna bine fundamentate și transparente. Există aproximativ 20 de site-uri oficiale ale autorităților finanțatoare care trebuie urmărite constant pentru a nu rata oportunitățile de finanțare.

 

3. Transparența Redusă a Firmelor de Consultanță

Multe firme de consultanță percep taxe mari fără a garanta rezultate concrete, generând neîncredere și complicând procesul de accesare a fondurilor europene.

4. Eligibilitatea și Criteriile Stringente

Multe IMM-uri nu se califică pentru fonduri europene din cauza criteriilor stricte de eligibilitate, care pot fi complexe și dificil de îndeplinit.

5. Timpul Lung de Așteptare

Procesul de evaluare și aprobare a fondurilor europene poate dura între 3 și 12 luni, afectând fluxul de numerar și implementarea proiectelor.

6. Probleme Tehnice și Administrative

Platformele online pentru depunerea cererilor de fonduri europene sunt adesea ineficiente și predispuse la erori tehnice, cauzând întârzieri.

Soluțiile Oferite de Kloth Invest pentru Accesarea Fondurilor Europene

1. Simplificarea Procedurilor

Kloth Invest oferă suport complet în pregătirea și depunerea documentației necesare pentru accesarea fondurilor europene, simplificând procedurile administrative și reducând timpul necesar.

2. Informații Clare și Consultanță Specializată

Furnizăm informații detaliate și transparente despre fiecare etapă a procesului de accesare a fondurilor europene, asigurând consultanță specializată accesibilă.

3. Transparență și Eficiență în Consultanță

Ne angajăm să fim clari și transparenți în structura costurilor și a serviciilor oferite, garantând rezultate concrete și eliminând neîncrederea.

4. Asistență în Îndeplinirea Criteriilor de Eligibilitate

Ajutăm IMM-urile să înțeleagă și să îndeplinească criteriile de eligibilitate pentru fondurile europene, prezentând corect și complet documentația necesară.

5. Reducerea Timpului de Așteptare

Oferim soluții rapide și eficiente pentru gestionarea documentației și a procesului de aplicare pentru fonduri europene, asigurând termene clare și respectând toate termenele din contract.

6. Suport Tehnic și Administrativ

Asigurăm suport tehnic pentru utilizarea platformelor online de accesare a fondurilor europene și rezolvarea rapidă a problemelor administrative, minimizând întârzierile.

Ești cu un pas mai aproape de obținerea fondurilor europene nerambursabile!

Dacă ai ajuns până aici, suntem mândri de tine! Ești pe cale să obții finanțarea nerambursabilă pentru afacerea ta.

Cum putem lucra împreună?

Trimite-ne un e-mail la office@klothinvest.ro sau vizitează pagina de contact pentru a completa formularul. Vom începe discuția și vom vedea cum te putem ajuta să obții finanțarea necesară.