În calitate de parteneri dedicați în sprijinirea digitalizării IMM-urilor din România, suntem încântați să anunțăm că o nouă listă de proiecte a fost aprobată în cadrul mult așteptatului program de Digitalizare IMM, finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

Fonduri Europene pentru Digitalizare IMM

Acest program a întâmpinat numeroase provocări birocratice, însă rezultatele muncii asidue și ale răbdării sunt acum vizibile. Fondurile europene destinate digitalizării IMM-urilor oferă o oportunitate semnificativă pentru firmele mici și mijlocii de a adopta tehnologii digitale avansate.

Lista de Proiecte Aprobate pentru Fonduri Europene

Programul de Digitalizare IMM are ca scop sprijinirea firmelor mici și mijlocii în adoptarea tehnologiilor digitale, oferind granturi nerambursabile de până la 100.000 EUR pe proiect. Până acum, un total de 2.520 de firme au fost admise pentru finanțare, beneficiind de fonduri europene în valoare totală de peste 90 milioane EUR.

Prima Listă de Proiecte Aprobate pentru Fonduri Europene

Pe 22 noiembrie 2023, Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene (MIPE) a publicat prima listă, cuprinzând 1.020 de firme care au obținut un punctaj maxim în urma evaluării tehnice și financiare (ETF). Aceste firme vor primi în medie 34.680 EUR fiecare, la cursul de schimb utilizat în program.

A Doua Listă de Proiecte Aprobate pentru Fonduri Europene

Cea de-a doua listă, publicată recent, include 700 de proiecte care au obținut între 100 și 94 puncte. Valoarea cumulată a sprijinului nerambursabil pentru aceste proiecte este de 117.478.896 lei, iar fiecare proiect va primi în medie 192.809 lei.

A Treia Listă de Proiecte Aprobate pentru Fonduri Europene

A treia listă, cuprinzând 800 de proiecte, a fost publicată de MIPE și include fonduri totale de 154.247.715 lei. Proiectele din această listă au obținut în medie 39.401 EUR fiecare. Puteți consulta lista de aici: Firme aprobate la finanțare Digitalizare IMM.

A Patra Listă de Proiecte Aprobate pentru Fonduri Europene

A patra listă publicată de MIPE astăzi, 28 iunie 2024, a proiectelor aprobate și lista nr. 1 a proiectelor respinse în cadrul programului „Digitalizarea IMM-urilor”. Cele 1.163 de proiecte aprobate au obținut între 100 și 82 de puncte. Deciziile de acceptare și respingere vor fi transmise solicitanților prin platforma proiecte.pnrr.gov.ro. Consultați lista aici: Click aici!.

Felicitări Sincere Tuturor Partenerilor Noștri!

Dorim să felicităm toate firmele care au avut încredere în Kloth Invest și ale căror proiecte au fost aprobate pentru finanțare. Vă mulțumim pentru colaborare și suntem mândri să vă fim alături în acest pas important către digitalizare și inovare.

Pentru detalii complete și pentru a consulta listele de proiecte aprobate, vă invităm să accesați site-ul oficial al MIPE.

Sprijin pentru Implementarea Fondurilor Europene

Felicitări firmelor aprobate în cadrul programului de Digitalizare IMM! Acum că ați obținut finanțarea mult așteptată, este momentul să treceți la următorul pas esențial: implementarea eficientă a proiectului vostru de digitalizare. Kloth Invest este aici să vă sprijine pe tot parcursul acestui proces, oferindu-vă un serviciu complet și profesionist.

De ce să Alegeți Kloth Invest?

  • Expertiză Demonstrată: Avem o vastă experiență în implementarea proiectelor de digitalizare pentru IMM-uri.
  • Servicii Complete: De la consultanță inițială până la implementare și suport post-implementare, ne ocupăm de tot.
  • Eficiență și Profesionalism: Echipa noastră de experți va asigura că proiectul vostru se desfășoară fără probleme și la timp.
  • Personalizare: Soluțiile noastre sunt adaptate nevoilor specifice ale fiecărui client, garantând un impact maxim asupra afacerii voastre.

Contactați-ne acum!

Nu ratați oportunitatea de a transforma digital afacerea voastră cu ajutorul Kloth Invest. Contactați-ne astăzi pentru a discuta cum putem să vă ajutăm să implementați proiectul vostru de digitalizare și să beneficiați la maximum de fondurile europene obținute.

📞 Telefon: 0746278278
📧 Email: office@klothinvest.ro
🌐 Website: www.klothinvest.ro/contact

Îndrăznim să reușim!