Dragi antreprenoare,

Suntem încântați să vă anunțăm că ne apropiem de lansarea oficială a ediției 2024 a programului „Femeia Antreprenor”. Acest program oferă o șansă unică femeilor de afaceri din România de a obține fonduri europene nerambursabile pentru dezvoltarea și extinderea afacerilor lor. Vrem să felicităm toate doamnele care au avut deja încredere în noi.

Despre Programul Femeia Antreprenor

Programul „Femeia Antreprenor” este destinat microîntreprinderilor și întreprinderilor mici și mijlocii (IMM) în care cel puțin unul dintre asociați este femeie și deține minim 50% din acțiuni. Pentru anul 2024, bugetul total alocat este de 200 milioane lei, iar fiecare firmă eligibilă poate obține o finanțare de până la 200.000 lei. Aceste fonduri europene sunt menite să acopere până la 90% din cheltuielile eligibile ale proiectului. Astfel, vom avea 1000 de proiecte câștigătoare, iar tu poți avea unul dintre ele!

Utilizarea Fondurilor Europene

Finanțarea poate fi utilizată pentru diverse cheltuieli precum:

  • Salariile personalului
  • Achiziționarea de echipamente
  • Materiale și consumabile
  • Servicii de consultanță și promovare
  • Și multe altele

Kloth Invest oferă suport pe întreg parcursul procesului, de la consultanță inițială și colectarea documentelor necesare până la depunerea proiectului și implementarea acestuia.

Înscrierea și Selecția în cadrul Femeia Antreprenor 2024

Înscrierile pentru ediția 2024 a programului „Femeia Antreprenor” vor începe în scurt timp, iar selecția se va face pe baza unei grile de punctaj care elimină criteriile restrictive din anii precedenți. Astfel, avem încrederea că acest program va contribui semnificativ la echilibrarea numărului de antreprenori femei și bărbați și la creșterea economică a României.

Alăturați-vă și Voi!

Invităm toate femeile antreprenor să ni se alăture în acest demers și să profite de oportunitatea de a-și dezvolta afacerile cu ajutorul finanțării nerambursabile. Nu ezitați să ne contactați pentru mai multe informații și pentru a începe procesul de înscriere. Suntem aici să vă sprijinim fiecare pas și să vă ajutăm să transformați visurile antreprenoriale în realitate.

Felicitări din nou celor care au avut deja încredere în noi și vă așteptăm cu drag să vă alăturați acestui program extraordinar!

Contactați-ne

Pentru mai multe detalii, vizitați site-ul nostru sau contactați-ne direct:

📞 Telefon: 0746278278
📧 Email: office@klothinvest.ro
🌐 Website: www.klothinvest.ro/contact

Îndrăznim să reușim!