Avem vești excelente! A fost lansat apelul pentru susținerea investițiilor tehnologice ale companiilor din Regiunea Centru, marcând debutul unei serii de programe de Fonduri Europene pentru zona regională între 2021-2027.

Obiectivul Programului
Programul promovează extinderea și diversificarea afacerilor prin investiții în tehnologii inovative și îmbunătățirea capacităților tehnice.

Eligibilitate și Regiuni Vizate
Apelul se adresează microîntreprinderilor și întreprinderilor mici și mijlocii din județele Alba, Brașov, Covasna, Harghita, Mureș și Sibiu, înființate până la 3 ianuarie 2022.

Buget și Cerințe de Finanțare
Cu un buget total de 80 de milioane de euro, fiecare proiect trebuie să pornească de la 250.000 euro, având o valoare maximă de 1.500.000 euro. Cofinanțarea minimă este de 10%.

Detalii suplimentare despre Program
Pe lângă investițiile tehnologice, programul sprijină digitalizarea afacerilor, oferind finanțare pentru hardware TIC, automatizare, robotică, software, sisteme de inteligență artificială și consultanță.

Impactul Programului
Această inițiativă este un pas important spre revoluționarea industriilor românești prin transformarea digitală și creșterea competitivității IMM-urilor.

Cum să Accesezi Finanțarea
Echipa Kloth Invest este pregătită să ofere suport și resurse pentru accesarea și implementarea acestor Fonduri Europene. Mai multe detalii și informații practice sunt disponibile pe site-ul nostru.

Fondurile Europene pentru investiții tehnologice în IMM-uri sunt o oportunitate crucială pentru afacerile din Regiunea Centru și Nord-Vest. Începe transformarea digitală a companiei tale acum!