Suntem încântați să anunțăm o noua colaborare între Kloth Invest și Alt.Real, două companii inovatoare care aduc surse alternative de energie în afaceri.

Prin acest parteneriat strategic, dorim să oferim clienților noștri toate resursele pentru a beneficia de soluții fotovoltaice inteligente, precum și servicii profesionale de consultanță pentru obținerea de fonduri nerambursabile pentru implementarea proiectelor lor.

Scopul nostru comun este de a sprijini clienții noștri în reducerea costurilor în afaceri și adoptarea de metode durabile, contribuind la protecția mediului și la creșterea sustenabilă.

Beneficiile cooperării:

  1. Expertiză combinată: Kloth Invest s-a alăturat Alt.Real, ce reprezintă un marketplace de tip one-stop shop pentru soluții fotovoltaice personalizate.

Kloth Invest vine cu experiență în obținerea de finanțări nerambursabile, necesare pentru implementarea soluțiilor oferite de Alt.Real.

Prin setul nostru de competențe, oferim clienților noștri o abordare integrată, combinând sfaturi de finanțare și soluții personalizate pentru instalarea sistemelor fotovoltaice.

2. Accesul la finanțare nerambursabilă: Prin expertiza Kloth Invest, clienții noștri beneficiază de îndrumare și asistență în obținerea finanțărilor nerambursabile disponibile prin programele europene și naționale.

Aceste surse de finanțare pot fi utilizate pentru a acoperi o parte semnificativă din costul de instalare al unui sistem fotovoltaic, reducând investiția inițială necesară.

3. Soluții fotovoltaice personalizate: Alt.Real aduce în această colaborare expertiza sa inovatoare pentru a răspunde nevoilor specifice ale clientului.

De la proiectarea și dimensionarea sistemelor fotovoltaice până la implementarea tehnologiilor avansate pentru monitorizarea și optimizarea producției de energie, Alt.Real oferă soluții de top pentru transformarea energiei solare într-o sursă de energie electrică fiabilă și eficientă.

4. Reducerea costurilor și durabilitate: Prin implementarea sistemelor fotovoltaice inteligente, clienții noștri pot reduce semnificativ costul facturilor de energie electrică, contribuind astfel la creșterea profitabilității afacerii lor.

În plus, energia solară este o sursă de energie curată și durabilă care reduce impactul asupra mediului și întărește o imagine corporativă responsabilă și orientată spre sustenabilitate.

5. Asistență pe tot parcursul procesului: parteneriatul dintre Kloth Invest și Alt.Real nu se limitează la implementarea inițială a sistemelor fotovoltaice.

Ne angajăm să oferim sprijin și asistență pe tot parcursul proiectului, de la identificarea fondurilor disponibile până la monitorizarea și întreținerea sistemului instalat.

Dorim să fim un partener de încredere, oferind clienților noștri o experiență completă și o satisfacție pe termen lung.

În concluzie, Kloth Invest și Alt.Real oferă clienților o oportunitate specială de a implementa soluții fotovoltaice inteligente cu sprijinul financiar atât de necesar.

Această colaborare ne permite să aducem avantaje semnificative de cost și durabilitate afacerii lor.

Pentru mai multe informații și pentru a explora modul în care vă putem sprijini afacerea, vă invităm să ne contactați.

Ii puteti găsi pe cei de la Alt.Real la:

www.altreal.ro

www.klothinvest.ro

Îndrăznim să reușim!