KLOTH INVEST – ÎNDRĂZNIM SĂ REUȘIM

Echipa Kloth

Vlad Fodor

expert accesare fonduri europene

Vlad Fodor se remarcă în echipa Kloth Invest ca un profesionist ambițios și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul accesării și managementului de proiecte de finanțare în România.

Cu o contribuție la peste 70 de proiecte de finanțare, Vlad a dovedit că este un expert de nădejde în domeniul fondurilor
nerambursabile.

În calitate de expert în accesarea fondurilor și manager de proiect acreditat, Vlad a condus echipe spre succes, obținând finanțări europene pentru o gamă variată de proiecte.

Specializat în proiecte finanțate de AFIR (Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale), Vlad are o cunoaștere profundă a liniilor de finanțare și a normelor aplicabile.

Este pregătit să ofere asistență
calificată și să ghideze clienții în procesul de obținere a finanțărilor nerambursabile prin AFIR, oferind soluții personalizate și suport pe tot parcursul procesului.

Alege să lucrezi cu Vlad Fodor și echipa Kloth Invest pentru a transforma viziunea afacerii tale în realitate, cu acces la resursele financiare necesare pentru creștere și prosperitate.

fodor.vlad@klothinvest.ro