KLOTH INVEST – ÎNDRĂZNIM SĂ REUȘIM

Echipa Kloth

Mugur Bogaciu

expert accesare fonduri europene

Mugur Bogaciu, un membru vital al echipei Kloth Invest, se distinge prin expertiza sa extinsă în domeniul finanțărilor nerambursabile.

Cu o experiență bogată, având contribuții decisive în peste 30 de proiecte din 5 programe de finanțare diferite, Mugur demonstrează o înțelegere profundă și o aplicare practică a cunoștințelor sale economice.

Ca economist desăvârșit, Mugur excelează în lucrul cu cifrele și proiecțiile financiare – competențe cheie pentru elaborarea proiectelor de finanțare.

Dedicat și comunicativ, Mugur este mereu informat despre cele mai recente tendințe și schimbări în domeniul finanțărilor.  

Ca manager, se asigură de desfășurarea eficientă și reușita proiectelor sub îndrumarea sa.

Cu Mugur, ca parte a echipei tale, poți fi sigur că proiectul tău va beneficia de o gestionare profesională și de un parteneriat de încredere pentru obținerea finanțării nerambursabile dorite.

Contactează-ne astăzi pentru a lucra împreună cu Mugur și restul echipei noastre la transformarea ideilor tale în realitate și la asigurarea resurselor necesare pentru prosperitatea afacerii tale.

bogaciu.mugur@klothinvest.ro