KLOTH INVEST – Îndrăznim să reușim!

Despre Noi

Kloth Invest

01 . ABOUT ME

Cine suntem?

Kloth Invest reprezintă excelența în consultanță, având ca misiune să susțină dezvoltarea firmelor din România prin accesarea fondurilor nerambursabile europene și guvernamentale.

 

Echipa noastră de experți oferă consultanță, dar și creează punți între viziunea afacerii tale și oportunitățile de finanțare.

Suntem mereu în pas cu ultimele tendințe și ne adaptăm serviciile pentru a răspunde nevoilor mediului de afaceri.

Prin expertiza și dedicarea noastră, demontăm miturile pieței și oferim soluții concrete și eficiente, asigurând astfel succesul în obținerea finanțărilor necesare.

La Kloth Invest, ne angajăm să devenim partenerul de încredere în dezvoltarea afacerii tale. Punem la dispoziție cunoștințele noastre extinse și oferim suport constant, cu scopul de a construi parteneriate pe termen lung, bazate pe încredere și eficiență.

Viziunea ta de afaceri merită să devină realitate. Haideți să lucrăm împreună pentru a asigura că afacerea ta primește sprijinul necesar pentru a crește și a prospera.

Contactează-ne pentru a începe această călătorie spre succes alături de Kloth Invest!

Cum lucrăm?

Totul pentru tine și afacerea ta.

La Kloth Invest, adoptăm o abordare profesională și personalizată pentru fiecare client și proiect.

Procesul nostru de lucru este structurat pentru a asigura claritate și transparență completă, respectând valorile noastre de onestitate și eficiență.

Pașii noștri încep cu o analiză aprofundată a afacerii tale pentru a înțelege nevoile și prioritățile specifice.

Acesta este urmat de identificarea celor mai adecvate programe de finanțare, verificând criteriile de eligibilitate și de punctaj și analizând documentele necesare.

Oferim un serviciu complet, care include elaborarea proiectului de finanțare, depunerea, implementarea, și asistența în perioada de monitorizare.

Toate aceste etape sunt susținute de garanții contractuale, asigurându-te că ești în control și că ai încredere în parteneriatul nostru.

Ne angajăm să ajungem la rezultate concrete și să îți oferim suportul necesar pentru realizarea obiectivelor de dezvoltare.

Echipa noastră de specialiști se angajează să ofere servicii la cel mai înalt nivel de calitate și competență.

La fiecare etapă a colaborării, vei beneficia de transparență și siguranță,  interesele tale sunt întotdeauna în centrul activităților noastre.

Alegând Kloth Invest, optezi pentru o colaborare profesională și de succes.

Contactează-ne astăzi pentru
a transforma afacerea ta într-o poveste de succes!

Valorile noastre

La Kloth Invest, valorile noastre fundamentale stau la baza tuturor activităților noastre și ne ghidează în relația cu clienții și partenerii. Ne angajăm să oferim servicii de calitate, bazate pe:

N

Devotament

N

Integritate

N

Profesionalism

N

Transparență

N

Colaborare

Kloth Invest
Kloth Invest

Experiență și Devotament

echipa noastră

La Kloth Invest, ne mândrim cu o echipă de peste 8 specialiști dedicați, cu expertize diverse și valoroase în atragerea fondurilor europene. Cu o experiență cumulată impresionantă, echipa noastră a elaborat și implementat cu succes peste 200 de proiecte, atrăgând fonduri de peste 30 de milioane de euro.

Valorile noastre fundamentale sunt profesionalismul, transparența și eficiența. Acestea stau la baza fiecărei acțiuni pe care o întreprindem, având ca scop ajutarea afacerilor să prospere și să atingă excelența.

Misiunea noastră este să creăm un mediu de afaceri mai prosper și sustenabil în România. Oferim expertiza și cunoștințele noastre pentru a susține dezvoltarea afacerii tale și pentru a te ajuta să-ți atingi obiectivele de succes.

Te invităm să colaborezi cu noi pentru a construi împreună un viitor mai bun pentru afacerile din România.

Kloth Invest
IVAȘCU TEODOR

Fondator

Kloth Invest
SAMOILĂ DAVID

Co-fondator

Kloth Invest
CLAUDIU AURAȘ POPA

Consultant fonduri

Kloth Invest
CALUIAN CRISTINA

Expert accesare fonduri

Kloth Invest
BOGACIU MUGUR

Expert accesare fonduri

Kloth Invest
FODOR VLAD

Expert accesare fonduri & Manager

de Proiect

Kloth Invest
MĂDĂLINA STAN

Expert accesare fonduri

Kloth Invest
GEORGE NISTOR

Expert accesare fonduri

Descoperă cum putem transforma împreună visurile tale în realitate. Contactează-ne acum pentru a începe călătoria spre investiții inteligente și sigure!