KLOTH INVEST – ÎNDRĂZNIM SĂ REUȘIM

Echipa Kloth

David Samoilă

Co-fondator

Samoila David, co-fondatorul Kloth Invest, este un jurist cu o experiență vastă în drept comercial și dreptul societăților. 

Expertiza sa extinsă în achiziții publice și private aduce un suport juridic esențial echipei noastre, asigurând consultanță de înaltă calitate în toate aspectele legale.

Cu o pasiune dedicată pentru Fondurile Europene, David se angajează să ofere informații valoroase și consultanță în acest sector, contribuind astfel la sprijinirea comunității antreprenoriale.

Pe lângă expertiza sa juridică, David este un coleg de nădejde, oferind suport juridic și operațional colegilor săi și asigurând eficiența maximă în toate colaborările.

El garantează că fiecare membru al echipei dispune de resursele necesare pentru a furniza rezultate de excepție clienților noștri.

Contribuția sa la furnizarea de soluții juridice și consultanță de afaceri este vitală pentru atingerea obiectivelor clienților.

La Kloth Invest, David aduce o valoare adăugată semnificativă prin serviciile sale juridice și expertiza în consultanța de afaceri. 

david@klothinvest.ro