KLOTH INVEST – ÎNDRĂZNIM SĂ REUȘIM

Echipa Kloth

Cristina Caluian

Manager de proiect

Cristina Caluian, cu o experiență impresionantă de peste 20 de ani în relații B2B, este un membru esențial al echipei noastre la Kloth Invest.

Consultant în afaceri și consilier juridic, Cristina aduce o combinație unică de expertiză în domeniile financiar și juridic.

Acreditată ca expert GDPR și expert în accesarea fondurilor, Cristina este o resursă de neprețuit pentru clienții noștri.

Experiența ei în domeniul fondurilor nerambursabile este remarcabilă, cu 27 de proiecte scrise, aprobate și implementate cu succes, inclusiv finanțarea pentru propria ei societate de transport, pe care o conduce eficient și astăzi.

Abilitatea ei dovedită de a accesa fonduri pentru propria afacere demonstrează nu doar competența sa profesională, ci și angajamentul față de succesul antreprenorial, oferind astfel sfaturi pertinente și practice altor afaceri.

Contactați-ne astăzi pentru a beneficia de experiența și expertiza Cristinei în relații B2B, consultanță în afaceri, consiliere juridică și accesarea fondurilor nerambursabile.

cristina.caluian@klothinvest.ro