KLOTH INVEST – ÎNDRĂZNIM SĂ REUȘIM

Consultanță Fonduri Europene

Ședințe de consultanță susținute

KLOTH INVEST

Consultanță Fonduri Europene

Suntem aici pentru a te sprijini în accesarea și gestionarea cu succes a fondurilor europene și naționale nerambursabile, disponibile pentru proiectul tău.

Cu o vastă experiență în lucrul cu diverse organizații și întreprinderi, echipa noastră de consultanți vă va oferi servicii specializate pentru a vă maximiza șansele de a obține finanțare și a implementa corect și complet proiectul.

La Kloth Invest, credem că succesul proiectelor reprezintă și succesul nostru, așa că ne dorim să depășim așteptările și să oferim servicii de calitate în fiecare situație.

 

Asistență pentru implementarea proiectului

Pregătirea și implementarea unui proiect cu fonduri nerambursabile propus de Uniunea Europeană, sau cu fonduri naționale, necesită o planificare atentă și o execuție precisă. Echipa noastră de consultanți te va ghida pe parcursul întregului proces, de la stadiul inițial, printr-o consultanta gratuită preliminara și pana la finalul implementări proiectului și finalul monitorizării acestuia, asigurându-ne că respecta cerințele și termenele impuse de finanțator

Consultanță pentru managementul proiectului

Un management eficient al proiectului este esențial pentru a ne asigura că resursele sunt utilizate în mod optim și că obiectivele sunt atinse într-un mod eficient. Consultanții noștri cu experiență vă vor oferi ghidare și sprijin în planificarea strategică, monitorizarea progresului și gestionarea riscurilor, asigurându-ne că proiectul tău este bine structurat și gestionat cu succes.

Evaluarea eligibilității proiectului

Accesarea fondurilor europene implică îndeplinirea unor criterii de eligibilitate riguroase. Echipa noastră va efectua o evaluare detaliată a proiectului tău, pentru a verifica dacă acesta îndeplinește cerințele specifice ale programului de finanțare dorit. Vom lucra alături de tine pentru a corecta sau ajusta elementele necesare pentru a ne asigura că proiectul este eligibil pentru finanțare.

Redactare aplicații de finanțare

Elaborarea unei aplicații de finanțare reușite este un proces complex și minuțios. Echipa noastră de experți în redactare va colabora cu dumneavoastră pentru a crea o aplicație solidă și convingătoare, evidențiind în mod corespunzător valorile, obiectivele și impactul proiectului dumneavoastră. Ne asigurăm că toate detaliile relevante sunt incluse pentru a crește șansele de a obține finanțarea dorită.

KLOTH INVEST

Cum vă putem ajuta ?

Trust Score 5.0 pe toate platformele

L
CONTACT

KLOTH INVEST

Echipa noastră și abordarea noastră:

Echipa noastră de consultanți în fonduri europene este formată din profesioniști cu expertiză în domeniul accesării fondurilor europene și a managementului de proiect.

Cu un portofoliu de proiecte de succes, suntem dedicați să oferim soluții personalizate și inovatoare pentru a te sprijini în fiecare etapă de accesare a finanțării europene.

Indiferent dacă reprezinți o organizație non-profit, o întreprindere privată sau o instituție publică sau acum vrei sa începi acest parcurs al antreprenoriatului, echipa noastră de consultanți este pregătită să te susțină în demersul de a accesa finanțarea potrivită pentru proiectele tale.

Oferim asistență pentru implementarea proiectului, consultanță în managementul proiectului, evaluarea eligibilității și redactarea aplicațiilor de finanțare.

ÎNDRĂZNIM SĂ REUȘIM!