KLOTH INVEST – ÎNDRĂZNIM SĂ REUȘIM

Consultanță Business

KLOTH INVEST

Consultanță Business

Suntem o echipă dedicată și experimentată de consultanți specializați în oferirea de servicii de consultanță personalizate, concepute pentru a satisface nevoile specifice ale afacerii dumneavoastră. Dacă sunteți în căutarea unui partener de încredere, care să vă sprijine în dezvoltarea și optimizarea afacerii dumneavoastră, suntem aici pentru a vă ajuta.

Soluții personalizate

Ne concentrăm pe identificarea soluțiilor creative și inovatoare pentru a vă ajuta să atingeți obiectivele de afaceri. Astfel, fie că sunteți o afacere în plină expansiune sau căutați să vă redefiniți poziția pe piață, la Kloth Invest beneficiați de expertiza necesară pentru a lua decizii informate și potrivite afacerii dumneavoastră.

Asistență atragere parteneri 

Echipa noastră de consultați vă poate ajuta să găsiți parteneri strategici potriviți, care să vă ofere un avantaj concurențial puternic. Mai mult, lucrăm îndeaproape cu dumneavoastră pentru a identifica oportunitățile de colaborare viabile care să se potrivească cu obiectivele și valorile acesteia.

Serviciul nostru de asistență pentru atragerea partenerilor este ideal pentru oricine dorește să ajungă la noi piețe, să își dezvolte afacerea și să crească într-un mod sustenabil.

Consultanță juridică

Fie ca ești la început de drum, fie ca deja activezi în acest domeniu, trebuie sa știi ca un contract bine pus la punct te poate scapă de multe bătăi de cap. Iti oferim suportul necesar pentru a putea întocmi documentația necesară pentru:

  1. Înființare firma
  2. Contract de vanzare-cumparare standard
  3. Obținere autorizații necesare pentru activitatea ta
  4. Obținere autorizații pentru implementarea fondurilor nerambursabile
  5. Acte necesare ONRC
  6. Obtinere Certificate ISO

Echipa noastră de specialiști în domeniul Dreptului iti va oferi tot suportul necesar implementării proiectului tău, în ceea ce privește actele juridice.

Evaluare și Audit

  Identificăm împreună punctele forte și slabe ale afacerii dumneavoastră și oferim recomandări specifice pentru îmbunătățirea performanței.

  Evaluarea proceselor interne și auditul acestora reprezintă suport în identificarea modurilor în care iti poți eficientiza activitatea ca tu sa muncești mai puțin și să câștigi mai mult.
  După ce vom avea o vedere de ansamblu asupra afacerii tale, vom identifica împreună soluțiile optime pentru afacerea ta.

  Redactare plan de afaceri

   Un plan de afaceri bine pus la punct oferă o imagine mai clară asupra afacerii și o înțelegere mai aprofundată asupra business-ului. Este o recalibrare necesară pentru a putea eficientiza activitatea și pentru a stabili principiile și valorile cu care ai plecat la drum ca antreprenor. 

   Rămânem alături de dumneavoastră pe tot procesul completării acestuia, timp în care oferim consultanță atât pentru redactare, cât și pentru eficientizare.

   KLOTH INVEST

   Echipa noastră și abordarea noastră:

   Echipa noastră de consultanți este formată din profesioniști cu experiență în diverse domenii de afaceri și industrii. Această diversitate ne permite să abordăm fiecare proiect cu o perspectivă amplă și inovatoare.

   Înțelegem că fiecare afacere este unică, așa că ne axăm pe oferirea de soluții personalizate care să răspundă nevoilor specifice ale fiecărui client.

   În lumea afacerilor, fiecare decizie contează, iar timpul și resursele sunt valoroase. De aceea, ne asigurăm că oferim soluții practice și orientate către rezultate, pentru a maximiza impactul și beneficiile pentru afacerea ta.

   ÎNDRĂZNIM SĂ REUȘIM!