KLOTH INVEST – ÎNDRĂZNIM SĂ REUȘIM

Echipa Kloth

Claudiu Auraș Popa

Expert în Consultanță în Afaceri și Fonduri Europene la Kloth Invest

Popa Claudiu, un membru cheie al echipei Kloth Invest, se distinge prin expertiza sa remarcabilă în consultanța în afaceri și gestionarea fondurilor europene.

Din 2012, Claudiu s-a consacrat activității de consultanță, aducând o valoare considerabilă clienților din diverse sectoare.

Cu o experiență profesională vastă, Claudiu se specializează în evaluarea și implementarea strategiilor de dezvoltare locală.

Ca expert evaluator, a jucat un rol crucial în elaborarea a două strategii de dezvoltare locală, având un impact pozitiv semnificativ asupra comunităților implicate.

Cu un portofoliu impresionant, Claudiu a evaluat și aprobat peste 300 de proiecte cu o valoare totală de aproximativ 11 milioane de euro, concentrându-se în special pe proiecte rurale în sectoare agricole și
non-agricole.

În calitate de consultant, Claudiu a elaborat și implementat proiecte în valoare de aproximativ 4 milioane de euro, abordând cu succes diferite provocări și obiective specifice.

Atent la detalii și cu o abordare personalizată, el oferă soluții tailor-made care se aliniază nevoilor și cerințelor clienților.

Reputația sa profesională și succesul în gestionarea proiectelor îl recomandă ca un consilier de încredere și calificat.

Prin abordarea sa meticuloasă și expertiza sa extinsă, el identifică oportunitățile de finanțare ideale și ghidează clienții spre obținerea fondurilor necesare dezvoltării afacerilor lor.

Claudiu aduce în echipa noastră un plus de profesionalism, experiență și dedicare, asigurând clienții Kloth Invest că vor beneficia de servicii de consultanță excepționale în afaceri și fonduri europene sub îndrumarea sa.

popa.claudiu@klothinvest.ro