Te-ai săturat să ratezi oportunități de finanțare valoroase pentru afacerea ta? Te străduiești să ții pasul cu cele mai recente știri și apeluri de finanțare?
Dacă da, atunci nu ești singur. Pentru multe întreprinderi este dificil să navigheze în peisajul complex și uneori ambiguu al oportunităților de finanțare europene și guvernamentale.

  • Abonamentul

Din acest motiv, am creat un program de abonament care te poate ajuta să rămâi în fața concurenței și să îți maximizezi șansele de a obține finanțare. Cu programul nostru, vei primi actualizări periodice cu privire la cele mai noi apeluri de finanțare și informații valoroase care te vor ajuta să reușești.

Programul nostru de abonament este conceput pentru a răspunde nevoilor firmelor de toate dimensiunile, dar și persoanelor fizice ce vor să pornească la drumul antreprenoriatului. Opțiunile de preț flexibile, asistența dedicată și consultanța personalizată sunt doar câteva dintre avantajele abonamentului nostru. Asistența se va desfășura pe tot parcursul depunerii și implementării proiectului tău. Înțelegem că fiecare afacere este unică, motiv pentru care adoptăm o abordare personalizată pentru fiecare tip de client cu care lucrăm.

  • Cu ce ne diferențiem?

Ne diferențiem față de alte companii de consultanță cu ajutorul echipei noastre de consultanți care vor lucra cu tine la fiecare pas. Consultanții noștri au experiență vastă în industrie și sunt experți în domeniul lor. Ei își vor face timp să îți cunoască afacerea și îți vor oferi sprijin personalizat pentru a te ajuta să reușești.

De ce e important un consultant dedicat?

Lucrul cu un consultant dedicat poate face diferența atunci când vine vorba de obținerea finanțării. Aceștia te vor ajuta să identifici cele mai bune oportunități de finanțare pentru tipul de afacere și nevoile tale. Îți vor oferi îndrumare în procesul de aplicare și implementare al proiectului tău pentru a te ajuta să maximizezi șansele de reușită.

Nu lăsa concurența să te depășească!

Înscrie-te astăzi în programul nostru de abonament și începe să lucrați cu un consultant dedicat pentru a-ți duce afacerea la nivelul următor. Cu ajutorul nostru, vei sesiza oportunitățile de finanțare și vei putea să atingi obiectivele tale de afaceri în cel mai scurt timp.

Programează-te astăzi la o ședința de consultanță gratuită aici!